Турска компания е лидер в иновациите

Турска компания е лидер в иновациите

Турската компания Imas е сред топ 250 лидери в научноизследователска и развойна дейност от 2015 г. насам и в Топ 10 на лидерите в научноизследователска и развойна дейност на турски машини във всички индустриални сегменти.

Imas заема водеща позиция в дигиталното преобразуване на индустрията с приемането в програмата за развитие на екосистемата с изкуствен интелект от Съвета за научни и технологични изследвания на Турция.

Екипът за научноизследователска и развойна дейност и инженерен екип на Imas разработи полимерна основна конструкция с използването на полимерни композити за валцови мелници, като алтернатива на масово използваните стомана или чугун.

Полимерната базова конструкция има 10 пъти по-добра способност за потискане на вибрациите от чугуна и 20 пъти по-добра якост от стоманата, което осигурява по-висока оперативна надеждност и удължена дългосрочна издръжливост на валцовите мелници, казаха от компанията.

С тази иновация Imas получи и наградата „Продуктова витрина 2023“ по време на изложение и конференцията на Международната асоциация на преработвателите за 2023 в Минесота, САЩ.

„В Imas нашият екип работи със страстта да създава ценности за нашата компания, държава и индустрия“, каза Мустафа Йоздемир, генерален мениджър на компанията. „Вярвам, че тази синергия е основният движещ фактор зад нашия успех. Днес се чувстваме много щастливи и горди, че сме експортен лидер на годината в нашия сектор.

Благодарение на нашия капацитет и мощност в производството, опитния екип, както и упоритата работа, ние успяхме да изпълним много нови поръчки и отчетем ръст в износа на зърно за година. И сега изпреварихме всички други турски производители както в износа на зърно, така и в износа на машини за производство на фуражи. Бих искал отново да благодаря на целия екип, както и на нашите уважавани бизнес партньори в различни части на света, за ценното им участие в това огромно постижение.”

Напиши коментар

Всички коментари минават през одобрение, преди да бъдат публикувани